Hva er tiltakene for vedlikehold av termoformingsmaskin?

Termoformingsmaskin i plast

Termoformingsmaskin i plast er det grunnleggende utstyret i den sekundære støpeprosessen av plastprodukter. Bruk, vedlikehold og vedlikehold i den daglige produksjonsprosessen påvirker direkte normal drift av produksjonen og sikker bruk av utstyret. Riktig vedlikehold avtermoformingsmaskiner svært viktig for å sikre stabil produksjon og forlenge levetiden til termoformingsmaskinen.

Daglig vedlikehold bør ta hensyn til følgende aspekter:

   Det skal være nok forvarming og oppvarmingstid. Generelt bør temperaturen holdes konstant i 30 minutter etter at den innstilte prosesstemperaturen er nådd.

  Det elektriske styreskapet bør renses en gang i måneden.

Når maskinen er slått av over lengre tid, bør det iverksettes antirust- og begroingsmidler for maskinen.

Månedlig inspeksjon, inkludert: smøretilstand og oljenivåvisning for hver smøredel; temperaturøkning og støy fra lageret til hver roterende del; visning av prosessinnstillingstemperatur, trykk, tid osv.; bevegelsestilstand for hver bevegelig del, etc.

Plast termoforming maskin-2

I henhold til tidssyklus og spesifikt innhold, vedlikehold avtermoformingsutstyrer generelt delt inn i fire nivåer:

Nivå 1 vedlikehold er hovedsakelig et regelmessig vedlikehold for rengjøring og kontroll av utstyr, justering og eliminering av feil i oljekretssystemet. Tidsintervallet er vanligvis 3 måneder.

Nivå 2 vedlikehold er et planlagt vedlikeholdsarbeid for at utstyret skal rengjøres, delvis demonteres, inspiseres og delvis repareres. Tidsintervallet er vanligvis 6 til 9 måneder.

Nivå-3 er en planlagt vedlikeholdsarbeid som demonterer, inspiserer og reparerer de sårbare delene av utstyret. Tidsintervallet er vanligvis 2 til 3 år.

Overhaling er et planlagt vedlikeholdsarbeid som fullstendig demonterer og reparerer utstyret. Tidsintervallet er 4 til 6 år.

 

 


Innleggstid: Mar-09-2022

Send din melding til oss: