Hvordan bestemme om vakuumforming er riktig for deg?

Vakuumformede produkter er rundt oss og spiller en stor rolle i vårt daglige liv. Prosessen går ut på å varme opp en plastfolie til den er myk og deretter draper den over en form. Det påføres et vakuum som suger arket inn i formen. Arket kastes deretter ut av formen. I sin avanserte form bruker vakuumformingsprosessen sofistikerte pneumatiske, hydrauliske og varmekontroller, og muliggjør dermed høyere produksjonshastigheter og mer detaljerte vakuumformede applikasjoner. Så, hvordan avgjøre om vakuumforming er riktig for deg?

 

1. Vurder søknaden. Vakuumforming er ideell for å produsere store, tynne deler med enkle geometrier. Hvis du trenger en kompleks form, kan det være best å se nærmere på andre produksjonsprosesser.

 

2. Vurder materialene. Vakuumforming fungerer med en rekke termoplaster, inkludert ABS, PVC og akryl. Velg et materiale som passer for din applikasjon.

 

3. Vurder kostnadene. Vakuumforming er en kostnadseffektiv løsning for å produsere store, tynne deler i store mengder. Hvis du trenger et lite antall deler, kan det imidlertid være mer kostnadseffektivt å se nærmere på andre prosesser.

 

4. Vurder behandlingstiden. Vakuumforming kan produsere deler raskt, men tiden som kreves for å produsere formen kan øke den totale ledetiden.

 

5. Vurder designet. Vakuumforming krever en form, så du må ta hensyn til kostnadene og tiden som kreves for å designe og produsere formen.

 

HEY05-800-7

 

GtmSmart har oppsummert noen spørsmål som kan hjelpe deg med å bestemme om du skal velgevakuumformingsmaskinDet erraskere.

  • 1.Hva er ditt totale produktutviklingsbudsjett?
  • 2. Hvor komplekst er designet ditt?
  • 3. Må designet ditt bestå visse holdbarhets- eller kvalitetskontrolltester, og i så fall hvilke?
  • 4. Hvor nøyaktig må sluttproduktet eller komponenten være?

 

Svarene dine på hvert av disse spørsmålene vil hjelpe ingeniørene våre å avgjøre om vakuumforming er riktig for dine behov.

GtmSmartPLC automatisk plastvakuumformingsmaskin: Hovedsakelig for produksjon av forskjellige plastbeholdere (eggbrett, fruktbeholdere, pakkebeholdere osv.) med termoplastplater, som APET, PETG, PS, PVC, etc.

 

Klassifisering Plast-Vacuum-Forming-Machine

 

GtmSmart er en produsent som tilbyr flere alternativer og funksjoner. Selv omvakuumforminger ikke det riktige valget for prosjektet ditt, vil GtmSmart veilede deg til et mer levedyktig alternativ som vil få produktet ditt til markedet raskt og til lavest mulig pris.


Innleggstid: Feb-01-2023

Send din melding til oss: