Vurdere behandling av plastavfall?

Gjenvinning av plast er et gode som kommer land og folk til gode, men noen har lite kunnskap om plastgjenvinning. Styringsgruppen for gjenvinningsrådet jobbet sammen for å fullføre et prosjekt om bevissthetsundersøkelsen for forbrukerplastresirkulering. Funnene viser at forbrukernes bevissthet om plastresirkulering er polarisert.

Resirkulering av plastflasker

Gjenvinning av plast
Når det gjelder resirkulerte materialer, sa nesten 63 prosent av de spurte at de ikke visste eller var usikre på om plast skulle inkluderes. Samtidig benyttet forbrukerne også anledningen til å uttrykke sitt ønske om kunnskap om plastgjenvinning. I undersøkelsen sa nesten tre fjerdedeler av respondentene at de var interessert i å lære mer om plastrelatert kunnskap.

Rapporten påpekte at de fleste tror at avhendingsmetoden for plastavfall er å gjøre det om til skatter i stedet for å sende det direkte til deponi for deponi eller brenning. Blant mange forskjellige typer plastavfall aksepterer forbrukerne gjerne forslaget om resirkulering av husholdningsplastavfall.

Resultatene av denne forskningen gir innsikt i den fremtidige utviklingsretningen for plast- og resirkuleringsindustrien. En god referanse.

I tillegg sa mer enn 70 % av de spurte at bruk av avansert teknologi for å generere strøm fra plastavfall også er en god måte å håndtere plastavfall. De mener at i stedet for å eksportere plastavfall til andre land for 2 resirkulering, er det bedre å holde det hjemme og gjøre avfall til skatter.

Produsert fra kilden er resirkulerbart materiale

HEY01 Engangsmatbeholdere med trykk termoformingsmaskin med tre stasjoner

HEY01 Engangs plast biologisk nedbrytbar matemballasjebeholder og termoformingsmaskin

HEY11 Hydraulisk PLA Biologisk nedbrytbar engangsmaskin for å lage boller

HEY12 Full Servo Disponible Cup Making Machine

HEY12 Biologisk nedbrytbar PLA engangsmaskin for å lage plastkopper

GTMSMART har spesialisert seg på plastproduksjonsmaskiner i mange år.Velkommen til konsultasjon.

 


Innleggstid: 18-jan-2022

Send din melding til oss: